Relatietherapie

 Relatietherapie…

Zijn jullie op een punt gekomen waar jullie er samen niet meer uitkomen? Conversaties al snel omslaan in ruzie? Willen jullie wel verder met elkaar maar weten jullie niet hoe? Dan is relatietherapie een goed idee.

Soms lukt het niet meer om bij elkaar de liefde, steun en verbondenheid te vinden die er was. Hulp kan dan nodig zijn, hulp om weer samen te gaan praten, de relatie nieuw leven in te blazen of zelfs te redden. In een voor jullie beiden veilige omgeving gaan wij samen op zoek naar wat jullie behoeften en verlangens zijn en wat jullie verbindt. Hoe wij deze verbinding tussen jullie weer kunnen herstellen.

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een effectieve vorm van relatietherapie, gericht op emoties en de verbinding tussen jou en je partner. Tijdens de therapie werken jullie samen aan onderling vertrouwen, veiligheid en verdieping: de basis van iedere relatie.

Herstel van de relatie na ontrouw, kan dat?

Relatieproblemen zijn altijd naar en vooral heel verdrietig. Zeker als er sprake is van ontrouw. Ontrouw brengt een enorme vertrouwensbreuk teweeg. Weer gaan vertrouwen lijkt onmogelijk. Herstel van de relatie na vreemdgaan is echter wel degelijk mogelijk! Speciaal daarvoor werk ik met het programma S.A.M.E.N. Via deze link kun je meer informatie daarover lezen.

Logo Samen